+45 43 54 30 40 info@carspecial.dk

Fleksibel korttidsleje af varebiler

feb 20, 2020

Med Proleje.dk kan du nu som virksomhed nemt og hurtigt leje nye varebiler fra Fiat Professional hos FIAT Ishøj i helt ned til en måned ad gangen. Det nye koncept er en fleksibel og hurtig måde at blive kørende på. Lejen er månedsbaseret og meget konkurrencedygtig sammenlignet med andre operatører på markedet, der er ingen yderligere binding, og prisen inkluderer alt – herunder også grøn ejerafgift, 2.000 km om måneden, forsikring og vejhjælp. Der er hverken depositum eller udbetaling, men et mindre oprettelsesgebyr, når man opretter en lejekontrakt.

Flåden af udlejningsvarebiler består af Fiat Ducato, Talento, Doblò og Fiorino, som er maksimalt 24 måneder gamle. Derfor er man garanteret en forholdsvis ny bil, der bliver serviceret af vores autoriseret Fiat Professional værksted. Proleje.dk er konstrueret på baggrund af et samarbejde med FCA Denmark A/S, FCA Capital Danmark A/S og andre autoriserede Fiat Professional-forhandlere.

Med Proleje.dk er de tilmeldte forhandlere en del af et fællesskab, og alle varebiler indgår i en fælles pulje. Det medfører en stor fleksibilitet i udbuddet, og at kunderne er sikret en høj leveringssikkerhed. Fremtidige modeller vil løbende blive tilgængelige på Proleje.dk. Bl.a. kan man leje Ducato med automatgear, og det samme forventes med den kommende 100 procent eldrevne Ducato.

Varebil efter 48 timer

Virksomheder kan forespørge om leje af forskellige modeller via hjemmesiden www.proleje.dk, og inden for to timer (i normal åbningstid) er der svar fra en kunderådgiver hos den valgte forhandler. Rådgiverne har indgående kendskab til hver model og kan rådgive kvalificeret om, hvilken model der passer bedst til den enkelte kundes behov og ønsker. Har man særlige ønsker til lejeaftalen – f.eks. flere km om måneden eller ekstraudstyr – kan det tilpasses lejekontrakten. I de fleste tilfælde vil virksomhedens medarbejdere kunne sætte sig bag rattet senest 48 timer efter den første forespørgsel er sendt. Håndteringen af forespørgsler og lejekontrakter er enkel og hurtig, og ønsker kunden at forlænge lejen, kan det klares med blot en sms.

Med Proleje.dk er skabt en ekstrem fleksibel og praktisk lejebilsløsning for f.eks. håndværkere. Produktet egner sig især til virksomheder, der har behov for en varebil omgående eller i en begrænset periode. Har man f.eks. medarbejdere på prøvetid eller midlertidige ansættelser i forbindelse med en vunden licitation, er det en oplagt mulighed for at have en varebil i en afgrænset periode uden at binde midler i bilen.

Proleje.dk er også en god mulighed for at afprøve modeller fra Fiat Professional uden at købe eller binde sig med en leasingaftale. Er man tilfreds med varebilen, kan lejen nemt omdannes til en normal leasingaftale.

Kvalitet og tryghed

Det er også oplagt at anvende Proleje.dk, hvis en af virksomhedens varebiler bliver skadet og må på værksted i en længere periode – eller mens man venter på levering af en varebil, man har købt.

Proleje.dk er blevet skabt, fordi der er efterspørgsel på korttidsleje. Det er nemt og fleksibelt at anvende og supplerer vores andre ydelser godt. Og med nye biler fra vores egen portefølje, der bliver serviceret og vedligeholdt af autoriserede forhandlere, og professionel rådgivning tilbyder vi en tryghed og en kvalitet, som man ikke får andre steder.